SCK’s årsmöte

Igår var jag på Svenska Collieklubbens årsmöte i Boglösa utanför Enköping. Jag reste ner till Bettan i Örebro redan på fredagen för att slippa åka så tidigt på morgonen.  När jag passerade Kopparberg hämtade jag upp en av Bettans uppfödda hundar som skulle med och exteriörbeskrivas innan årsmötet. Hundens ägare skulle jobba och kunde dessvärre inte delta själv, men det var inga problem att hämta hunden.

Den stora anledningen till att jag lämnade våra små älsklingar här hemma och åkte på årsmötet var att Kent hade ansökt om vandringspriser. Då vi faktiskt misstänkte att Kent och Yuffie skulle få ett av dem var det bara att åka och hämta det. Kent och Yuffie fick vandringspriset – Årets Bästa Appellhund, till minne av Kicki Anerland.

Vandringspriset

Det är så himla roligt eftersom det är första hunden Kent tränar någonsin och de slog till på sitt allra första bruksprov med fantastiska 291,5p. Nu får detta vackra vandringspris pryda vårt hem under ett år.

Med hem fick jag också ett hederspris för årets utställningshund, korthår och nej, det är inte vårt pris. Det är Jessicas Penti som fått det.

9 Comments

Carro says:

Grattis Kent och Yuffie!


Anne says:

Grattis! Vilket fint pris.


Karin & Ester says:

Grattis!


Yvonne E says:

GRATTIS än en gång till Kent och Yuffi!


Ingrid says:

Grattis! Och tack för senast! 🙂


puckolinas says:

Tack själv. Ser fram emot nästa träff.


carinapn says:

Grattis ! Det priset och resultatet kan ni vara riktigt stolta över ! 🙂


puckolinas says:

Tack för alla gratulationer.

Kent


Jessica Stens says:

Grattis Kent o Yuffie!!!! Bra jobbat!!! Tack för att ni tog med Pentis pris med till Mora!!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *