Jag trodde att det var fåglar…

…som satt uppflugna på axlar. Kiros kanske tror att han är en papegoja av riktigt stor modell.

Så här såg det ut i soffan i lördags medan vi kollade på schalgerfestivalen. Kiros var i stort behov av närhet och knölade ner sig på min axel för att sova. När vi sedan gick och lade oss passade han på att lägga sig på husses arm. Han är bara för söt ibland…

Kiros som vill ha närhet efter en hård dags jobb med veden

Bilden tagen med min mobil och fy vilken dålig kvalitet det blir på dessa bilder. Är alldeles för bortskämd med bilderna från systemkameran för att egentligen nöja mig med detta. Kvaliteten kan ha att göra med också att jag fotat själv utan möjlighet att fokusera på en lämplig punkt.

Besök oss på www.puckolinas.se

2 Comments

Carro says:

Nästan som en boa


Karin & Ester says:

Ett släktdrag….


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *