Livet på en pinne

image

Jag och hundarna njuter av sommaren på tomten till sommatstugan. Jag var ner till grannen och lånade deras fårstängsel som de haft längs vägen för att deras hund inte ska springa ut på vägen. De vet bara inte om att jag lånat det… De kommer få tillbaka det uttrasslat och prydligt hoprullat. Jag hittade det i en rejält trasslig hög. Det var lite pyssel att sätta upp det men nu kan vi vara ute alla fyra.

Ute har vi suttit sedan promenaden mitt på dagen. Det är jobbigt med hund som rehabiliteras. Idag hade jag tänkt backträning och vi gick till området där motionsspåren går. Backigt och fint traskade vi runt i ett tag. Avslutningsvis gick vi upp och ner för en ganska lång backe som började med sand och övergick till ren stig. Tre gånger blev det och det kändes både i mig och på de friska hundarna. Yuffie försökte fuska genom att trava men se det gick inte. Tifa jobbade på bra och kändes ganska oberörd för hon skulle busa på vägen hem.

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *