Att inse när något tar slut

Det är inte lätt men till sist måste även Kiros inse att Rumbas löp är över för denna gång och det utan att han fick chansen. Kvittret hemma blir desperatare de sista dagarna när vi har noterat att löpet är på upphällningen och Kiros kommer på att han håller på att missa allt det roliga. Då tar han hur mycket stryk som helst från Rumba som inte vill bli påhoppad. Hoppet är det sista som överger honom, det är då helt tydligt.

Igår på kvällspromenaden som vi tog tillsammans hela flocken blev Kiros så snurrig till slut att han försökte hoppa på Yuffie och fick en åthutning av tre stycken av oss. Idag på morgonen lyfte han inte ens huvudet när Rumba ställde sig utanför grinden i förhoppningen att få komma in och morgonmysa med matte. Lite kvitter blev det när han insåg att jag skulle ta flickorna med mig ut och glömma honom i sovrummet. Enligt husse drog han inte ens i kopplet utan lullade mest runt på morgonpromenaden. När jag släppte in honom i bakre halvan av huset till Yuffie räckte det med en mild tillsägelse från hennes sida för att han skulle slå på hjärnan och inse att det inte var Yuffie som luktar löpgott. De får vara åtskilda idag också och Rumba ska bada bakdel ikväll. I morgon tar jag lunchpromenaden med hela gänget och ser hur det går. Förhoppningsvis äter inte Rumba upp honom längre. Igår kväll bjöd hon lek mot Kiros och det har hon inte gjort på hela helgen. Kiros har bara varit dryg och på i hennes ögon vilket jag har full förståelse för att hon tyckte.

Nu kommer bara nästa fråga. När tänker Yuffie löpa? Vi trodde att hon skulle hänga på Rumba eftersom hon och Tifa gjorde det förra löpet men för tillfället ser vi ingen tillstymmelse till löp. Yuffie är dryg och märkvärdig på promenaderna men inte mer än det än. Det kanske spelar in att Tifa fick en p-spruta och inte ska löpa men samtidigt var det Yuffie som började först av de två förra gången. Vi får en liten lugn tid innan det är dags för nästa höglöp i alla fall. Ingen idé dock att plocka undan kompostgallrena. De ska snart upp igen.

1 Comment So Far

Carro says:

Skönt för er och Kiros


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *