Flocken tillsammans igen

Igår på lunchen gjorde jag första försöket att sammanföra flocken. Jag tog alla fyra med mig på lunchpromenaden. Kiros fick strypkedjan på sig istället för den normala selen för att jag skulle ha bättre kontroll på honom. Det behövdes kan jag säga. Han var så kär i Yuffie att han knappt hade tid att kissa. Jag tror att han stannade två gånger och lyfte på benet. Resterande tid gick han bredvid henne och flörtade. Yuffie var måttligt road men var väldigt menlös i sitt enda försök att säga åt honom. Det fick bli fortsatt delning inne och Kiros somnade som en stock på kontoret på eftermiddagen. Jobbigt att uppvakta flickor…

Nytt försök idag med alla fyra på lunchpromenaden. Även idag åkte strypkedjan på men jag kunde ganska snabbt koppla om till selen igen. Yuffie smakade gott men Kiros betedde sig normalt på promenaden. Under tiden jag åt lunch var alla tillsammans inomhus och då började Kiros vara jobbig på Yuffie. Inte heller idag blev det någon rejäl tillsägelse från hennes sida utan jag fick rycka in. På det hela taget var det lugnt i flocken och Yuffies löp är över för denna gång.

Skönt med vår...Sandtag på golven och dammsugaren kräver bättre lön.

Skönt med vår…
Sandtag på golven och dammsugaren kräver bättre lön.

3 Comments

Carro says:

Rent är det inte lång stund inne. En fördel är att Lexus brukar lägga sig och vila på golvet efter promenader så sen är det bara att sopa upp allt grus när han flyttar på sig


puckolinas says:

Med fyra hundar blir det sådana högar lite överallt efter promenaderna. Jag önskar mig ett något större hus med en större hall där vi kan lägga in golvvärme och låta hundarna torka på efter promenaderna. Då hade det bara varit hallen att dammsuga sedan.


Yvonne E says:

Egentligen är det konstigt att inte dammsugaren säger upp sig på våren!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *