Stekhett!

Vårt hus är inte helt optimalt sådana här varma dagar. Det är rent ut sagt helt värdelöst! Alldeles för lite isolering gör att huset blir stekhett. Vi har myggnät i fönstren som vetter ut mot gatan och alltså ligger i skugga hela dagarna. Sedan har vi en golvfläkt som roterar luften inne. Idag har vi jobbat bägge två. Först var jag iväg på morgonen för inskolning till tidningsbud. Därefter var jag på charken på eftermiddagen. Husse gick hem tidigare då han skulle träffa sjukgymnasten och kom hem först. Det var alldeles för varmt inne och Tifa orkade knappt kliva upp. Han slängde raskt hela gänget hundar i badkaret för avkylning. När jag kom hem hade han även lyckats få ordning på luftvärmepumpen efter renoveringen och den är nu satt på kylning. Sedan återstod en sak, fixa något i fönstret som saknar persienner efter renoveringen. Vi åkte helt enkelt och köpte en lamellgardin. Den är nu uppsatt och imorgon kommer hundarna att ha det mycket trevligare hemma medan vi bägge är borta på eftermiddagen.

Special på lamellgardinen då den går både över en dörr och ett fönster

Special på lamellgardinen då den går både över en dörr och ett fönster

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *