Hipp hipp hurra!

Idag firar vi födelsedag! Kiros blir hela 7 år gammal! Vi vill gratta syskonen Eiko, Ester, Pysen, Kim och Aramis också. Hoppas att era mattar och hussar har skämt bort er med något gott.

Kiros i full fart

Kiros i full fart

Det har faktiskt inte blivit något speciellt firande här hemma. Det blev en underbar skogspromenad där bilden ovan är tagen. Jag tycker att det set ut som om Kiros är väldigt nöjd. Vi har i helgen haft besök av Johanna och Helija från Örebro. Helija hade ett alldeles eget sätt att fira Kiros födelsedag. Hon bjöd på sig själv! Hon löpte nämligen och tyckte att idag var en perfekt dag att börja flirta med snyggingen. Kiros tyckte ett tag att hon var väldigt pinsam och jobbig som sprang efter honom och försökte få till någonting. Kiros nosade lite pliktskyldigt på henne och sa att det var inte dags än. Helija var både högt och lågt på Kiros i sina försök.

Johanna och Helija kom i torsdags. Vi har haft en underbar helg med sköna promenader, trevligt umgänge, hundträning, melodifestival och tv-spelande. I fredags var vi till stugan och tog en promenad i skoterspåren i det strålande solskenet. En helt perfekt dag som var ett välbehövligt balsam för själen. Tack för den här helgen Johanna!

Johanna och Yuffie leker med snöbollar

Johanna och Yuffie leker med snöbollar

Det fanns mycket snö att pulsa i för hundarna som inte nöjde sig med skoterspåren

Det fanns mycket snö att pulsa i för hundarna som inte nöjde sig med skoterspåren

No Comments Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *