Hm, jag tror att vi har problem

Det verkar som om Yuffie har drabbats av alla negativa konsekvenser som finns efter sin kastrering. Pälsen blev hemsk direkt och nu misstänker vi att hon börjat läcka urin. Det har vi funderat på ett tag men haft svårt att påvisa det. Det har mer varit en känsla. Nu på morgonen såg det ut så här i sängen och nej, det är inte jag som kissat på mig.

image

Väldigt blött i sängen där Yuffie låg

När jag rev ur sängen såg jag att det var två pölar till och med. Jag har även noterat på promenader att det droppar urin från Yuffie. Yuffie verkar inte vara påverkad vilket gör att jag inte tror på urinvägsinfektion. Hon ser även väldigt förvånad ut när hon upptäcker att hon är blöt där bak när hon vaknar. Våra rutiner är inte ändrade och Yuffie har aldrig haft problem med att hålla sig. Nu blir det till att köpa madrasskydd och att se till att Yuffie kissar det allra sista hon gör inte vi lägger oss.

3 Comments

Anna-Lena says:

Det finns mediciner som kan hjälpa mot urinläckage efter kastrering. Ett tips om inte sena rastningen hjälper ? Och så kan man ge lite askorbinsyra, alltså ren c-vitamin,som finns i kryddhyllan i affären för säkerhets skull mot urinvägsinfektion.


puckolinas says:

Yuffie har medicin på gång. Apoteket fick beställa hem. Urinvägsinfektion har hon inte! Det visade urinprovet tydligt hos veterinären i måndags.


Anna-Lena says:

Skönt, då hoppas jag att medicinen hjälper! ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *