Livsfarligt hemma nu

Sedan igår är det livsfarligt här hemma och nej, det är inte Sisu som skapar det. Det livsfarliga är kombinationen Yuffie och tratt. Yuffie far omkring som en bulldozer med tratten på sig. Fastnar tratten löser hon problemet med våld. Vi får blåmärken på benen! Jag undviker att ha tratt på Yuffie av denna anledning men denna gång finns inget annat alternativ. Igår var Yuffie hos veterinären för att ta bort en knäckt framtand och en vårta på ögonlocket. Tanden skulle opereras bort och vårtan brännas bort. Nu blev det operation av vårtan och med ett par stygn ovanför ögat får Yuffie inte komma åt att klia sig där.

image

Yuffies fina sår ovanför ögat

Jag blev dock väldigt irriterad över att veterinären inte ringde mig då planen ändrades. Jag hade lämnat Yuffie hos veterinären och husse hämtade henne efter att han slutat jobbet. Veterinären kallade vårtan för ögonlockstumör och undrade om vi skulle skicka den på analys. Naturligtvis ska den analyseras! Tumörer har vi ingen bra erfarenhet av. Astras juvertumör, som vi tog när hon var 6 år, var elakartad. Tifas strupe blev igentäppt av tumörer. Jag hoppas verkligen att Yuffies är godartad. Nu har vi en Yuffie med tratt i 11 dagar till innan vi får ta stygnen. Det blir en spännande midsommar i Örebro när Yuffie får trakassera ännu fler med tratten.

5 Comments

Tina och Kim says:

Hoppas allt går bra. Tratt är inte roligt. Tyvärr kan man inte sätta ett par shorts på huvudet som jag gjorde med Kim


puckolinas says:

Vi använder hellre munkorg än tratt men det fungerar heller inte i detta läge.


Ingrid Boström says:

Kanske kan funka med uppblåsbar tratt av tillräcklig storlek. Då slipper man få den hårda plasten i knävecken.


puckolinas says:

Den uppblåsbara vi äger är inte tillräcklig för collie i alla fall. Tratten är hemsk! Sisu tycker att det går bra att kampa med tratten medan den sitter på Yuffie.


Yvonne E says:

Full fart hör jag!
Håller tummarna för att ”knölen” är snäll.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *