RALLYLYDNADSMÄSTARE!!!

Kim med sin diplomrosett

Kim med sin diplomrosett

Ett stort grattis till Kim (RLD N RLD F RLD A Puckolinas Kimahri) med sin matte Tina som idag erövrat sitt tredje kvalificerade resultat i rallylydnadens mästarklass och därmed erövrat titeln RLD M.

Vi är mycket stolta uppfödare till denna älskade hund som tycker att rallylydnad är fantastiskt roligt. Idag hade matte Tina fullt upp med att hinna med sin rallycollie som tyckte att allt skulle ske i ett rasande tempo. Jag hade äran att se den andra starten idag då det var på Mora BK’s rallytävling där jag var tävlingssekreterare. Tina var orolig för honnören som var stående på vänster sida. Kim har svårt att stå still de 1,5 minut som krävs. Tina jobbade hårt under hela tiden och det gav resultat för Kim stod still under hela tiden. Underbart Tina!

Jag tror att detta ekipage kvalar in till rallylydnads-SM 2018. Jag är stolt och glad för er skull.

2 Comments

Tina och Kim says:

Åjåjåj. Du sätter höga krav på oss. 🙂


puckolinas says:

Inga krav alls på er resultatmässigt. Det enda kravet jag har är att ni ska ha kul. Jag är dock övertygad om SM 2018 när ni är så duktiga och presterar rundor som den första idag när enda avdragen är i honnören (vi bortser från mattes missade skylt). Ni är fantastiska!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *