Full fertilitet!

Ledig dag innebär sovmorgon, eller? Inte idag i alla fall i det här huset. Jag och Kiros skulle infinna oss på Falu djursjukhus klockan 8.15. Då var det bara att kliva upp samtidigt med husse och börja dagen. 

Mattes arbetspojke!

Anledningen till besöket hos veterinären var en fertilitetskontroll på min kille. Kiros tycker att det är roligt att gå till veterinären. Någon som ägnar honom all uppmärksamhet. Det var inga problem att få prov från honom även om det blev lite märkligt. Efter lämnat prov och undersökning kunde vi åka igen i väntan på resultatet. Med mig fick jag ”det finns många spermier i alla fall”. Innan jag åkte passade jag på att väga småttingarna. Sisu väger strax över 16 kg och Eida lite över 15 kg. Hyfsat jämnt viktmässigt numera! Vi passade på att svänga in på brukshundklubben i Falun. Jag fick en kanonbra träning med mina tre hundar innan jag fortsatte hem.

Svaret på analysen kom via telefon sent på eftermiddagen. Bra koncentration och livlighet samt mängden defekta fullt normalt. Kiros har inga problem med fertiliteten med andra ord. Lämpliga tikar är välkomna!

4 Comments

Yvonne E says:

Jättebra! Nu hoppas jag att det kommer någon bra tik som vill vara Kiros’ fästmö. Han är en bra hund!


puckolinas says:

Gör reklam för honom om du får chansen ?


Yvonne E says:

Det gör jag gärna! 😉


Tina och Kim says:

Grattis


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *