Loova är parad!

Under veckan har Loova blivit parad. Hon hade dock åsikter om den tilltänkte hanen. Vi tyckte att Kiros skulle bli en fin partner till henne men hon kämpade emot och talade med all tydlighet om för oss att vårt val inte alls dög. Vem är vi då att gå emot Loovas vilja? Vi fick ta till reservplanen och Loova blev nöjd.

Reservhunden heter KORAD LPI SPHII Dustless A Golden Delicious ”Bläs”.

i283726789468701797._szw1280h1280_

KORAD LPI SPHII Dustless A Golden Delicious

Bläs är godkänd i högre klass spår, tävlad i lydnadsklass 2 och en mentalt stabil grabb. Han är korad och på mentaltestet fick han 376 poäng. Snygg är han också! Det ser väl ni alla! Även någon utställningsdomare har tyckt det och tilldelat honom cert.

Bläs MH-spindel

MH-spindeln för Bläs

Vi tror mycket på denna kombination och vill du läsa mer om den hittar du mer information på vår hemsida. Om allt går som det ska föds det valpar vecka 11. Valparna förväntas bli både sobla och trefärgade. Nu håller vi tummarna för att allt går som det ska.

Loova och Bläs

Loova och Bläs

7 Comments

Ingrid Boström says:

Håller tummarna för att allt går vägen den här gången! Stackars Kiros, han duger visst inte för flockens tjejer (i alla fall inte för Rumba och Loova). Stilig kille blev det i alla fall för Loova. Man blir nästan lite sugen.. 🙂


puckolinas says:

Det är nog syndromet brorsan i fallet med Kiros och det går ju inte för sig. Jag tror att det blir kanonvalpar i denna kombination.


Marie says:

Blir nog jättebra denna kombination ?


Elisabeth P says:

Håller tummarna ?


Sölwi says:

Grattis! Håller tummarna <3


Yvonne E says:

Håller tummarna!


Carro says:

Håller tummarna för att allt går bra. Verkar som om Loova och ni har valt en bra hane


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *