Jobbigt tycker Loova 

Loova tycker att magen är jobbig. Det stökar emellanåt där inne så pass mycket att Loova inte kan ligga på sidan. Hon provar först på ena sidan och sedan på den andra. Med en djup suck slutar det alltid med att hon får lägga sig på magen. Normalt sett ligger hon bara på magen när jag kommenderat ner henne i liggande position. Igår kväll var det riktigt lattjo lajbans där inne. Husse satt länge och såg hur det sparkades medan Loova mest såg bekymrad ut. När valparna är aktiva på detta vis blir Loova väldigt varm också. Vi har inte sett så här mycket rörelser från valparna sedan vår allra första kull. Då föddes många valpar och vi hoppas på en rejäl kull denna gång. 

Varmt tycker Loova

Lite speciell position för bengnagning tidigare i veckan

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *