Vandringspris på collieklubbens årsmöte

Förra lördagen hade Svenska Collieklubben årsmöte. Vi brukar delta på årsmötet oavsett var i Sverige det hålls men i år när valparna var så små bestämde jag mig med bara ett par dagar kvar att inte åka trots att mötet var relativt nära i Uppsala. Jag hade egentligen en utmärkelse att hämta för Loovas korning. Sedan hade jag skickat in tävlingsresultat till vandrings- och hederspris för både Kiros och Loova. Det är dock helt omöjligt att veta om resultaten räcker till att ta hem något pris. Jag blev väldigt, väldigt glad när jag fick ett sms från Marie-Louise där hon gratulerade till priset för bästa brukshund.

Kiros hade tilldelats vandringspriset för bästa brukscollie till minne av Elisabeth Persson kennel Folias. Det känns mycket speciellt att få det med en egenuppfödd hund och även Folias pris då Elisabeth var en av de få jag kontaktade när vi skulle köpa vår första collie. Det blev ingen hund från Folias men Elisabeth har varit instruktör på något läger vi varit på i collieklubbens regi. Jag minns henne med mycket värme. 

Vandrinspriset

Jag hoppas att jag får chansen något annat år också på att ta hem något pris. Målet för året är att Kiros ska bli uppflyttad till elitklass i spår. 

Tusen tack Jessica och Ida för hjälpen med att frakta hem priset och korningsplaketten.

1 Comment So Far

Yvonne E says:

Grattis!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *