Efter en lång väntan

Förra tisdagen var det dags för röntgen av Sisu och med tanke på hur armbågsstatusen ser ut i hennes släkt var det med lite fjärilar i magen som det gjordes. Tanken var från början att oavsett hur armbågarna ser ut ska hon få det aktiva liv som hon kräver så länge som lederna håller. Jag har en idé om att ev testa barmarksdrag med Sisu. Jag tror att hon skulle gilla det!

SKK gick ut för ett par veckor sedan att under vår och sommar kan tiden för avläsningarna bli lite längre än vanligt. Varje dag har jag kollat utifall resultaten kommit in på SKK’s avelsdata och idag fanns resultaten där.

Yippie!
Nu ska vi fira dubbelt idag!

Nu ska jag ta tag i min barmarksdragsplan. Först måste jag försöka få tag på en lämplig dragsele till den lilla masken… Jag har problem med selar till fröken för hon är en liten fröken. Den nomeselen som jag har vid spår är för lång för Sisu och ligger över mjukdelarna istället för följa revbensbågen upp. Jag ska kontakta min kära vän Jenni som håller på att utveckla en egen kollektion av hundtillbehör och kör drag med sina huskies.

Älskade Sisu

1 Comment So Far

Yvonne E says:

Jätteroligt att det gick bra med röntgen! 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *