Kennelns första champion!

Idag gratulerar vi Kim (Puckolinas Kimahri) och matte Tina till det tredje certet i rallylydnadens mästarklass och rallylydnadschampionatet. Ett megastort grattis till er bedrift!

Kim poserar med sina fina rosetter

Dagens rallylydnadstävling var på Mora BK vilket gjorde att vi kunde vara på plats och stötta Tina. De gjorde en fantastiskt fin runda och Kent konstaterade att domaren bara skrev någonting vid två tillfällen. Vi hade ingen aning om vad det stod på skyltarna på banan men Tina och Kims prestation såg väldigt, väldigt fin ut från sidan av banan. Kim visste inte att vi var på plats innan han startade utan fick hälsa på oss efteråt och det var nog den bästa belöningen han kunde få. När protokollet var räknat visade det sig att de fick 96 poäng och championatet var bärgat. Ni är fantastiska tillsammans Tina och Kim!

Vi gratulerar även Tinas dotter Elin som med sin sheltie Theo fick sitt första cert i mästarklassen.

Vi firade med ett glas vin till maten

2 Comments

Yvonne E says:

Jätteroligt!


Carro says:

Men så roligt! Grattis


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *