Besök av Eiko

Syskonen Eiko och Kiros i motvinden

Vid 9-tiden i morse kom Eiko till oss. Hennes matte och husse skulle till Falun och gå på Svenska skidspelen. För att Eiko skulle slippa en lång, tråkig dag frågade de om hon fick vara hos oss istället. Naturligtvis var hon välkommen! Vi delade på vår flock när de skulle hälsa Eiko välkommen. Sisu, Eida och Loova fick hälsa på Eiko ute och ta en kort promenad tillsammans med henne innan husse och Eiko gick in för att hälsa på de tre som redan känner henne. Det gick hur bra som helst. Sisu är alltid lite avvaktande med nya bekantskaper och höll sig på sin kant. Efter ca 45 minuter insåg Farah (katten) att det fanns en främmande hund i huset. Då stirrade hon ut Eiko till Eiko började känna sig obekväm. Ofarlig hund konstaterade Farah då och kom ner på golvet för att nosa på Eiko.

Sisu

Vi hade tidigare i veckan bestämt att om vädret blev så fint som prognoserna lovat skulle vi åka till stugan och ta en promenad till toppen för att sedan grilla korv och bara vara ute i solen. Exakt det blev vår aktivitet för dagen. Sisu fick dra mig upp på toppen medan de andra sprang lösa hela vägen. På gården var alla hundar lösa och härjade runt i snön. Vi grävde en grop med plats för grillen och våra stolar. Sedan njöt vi av vädret. Vi hade ett gäng nöjda hundar med oss hem.

Killarna njöt så här

Loova gjorde sin egen grop i snön

Yuffie och Eida tittade ner på oss från kanten av gropen

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *