En hund kort i flocken

Loova på midsommaraftonen

När våra vänner från Örebro åkte hem i söndags fick de ta med sig Loova. Loova ska denna gång ha valpar på kennel Springmist i Örebro som vi samäger Loova med. Det betyder att vi kommer att vara utan Loova i 10-12 veckor. Trots att vi har fem vuxna hundar och fem valpar i huset märks det att en hund saknas. Loova kommer att bli ordentligt omhändertagen av Bettan men det kommer bli en lång tid  innan vi kan åka och hälsa på henne.

I valplådan har valparna börjat bråka med varandra och det är en hel del attityd som redan visar sig. Puttar en valp omkull en annan blir den arg vilket medför att den första valpen svarar med samma morrningar. Valparnas utökade lya knatas runt i ett rasande tempo. En del, läs pojkarna, har dock lite svårt att komma ihåg att det går att gå ur lådan och lägga sig på golvet när det blir för varmt. Då blir det ett himla gnällande i lådan innan de hittar en plats där de tycker att värmen är ok.

Tik nr 3 (gul) och tik nr 1 (grön) samtalar på rampen

Tik nr 2 – husse kallar mig för Märta

Kollar konstruktionen

En varm kille – hane nr 2 (vit)

Intelligenta flickor ligger utanför lådan när det är varmt

Bägge pojkarna klänger hos mamma och tycker det är varmt

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *