Utställning Mälarö BK

Idag har jag och Loova varit på en utflykt till Mälarö BK. Collieklubbens lokala aktivitetsområde Östra hade officiell utställning för collie. Med mig på resan hade jag Jessica och hennes korthårshane Ole. Vi åkte redan 4.45 för att ha gott om tid och anlände till utställningsplatsen med gott om tid kvar till utställningens början. Med på utställningen skulle även Loovas dotter Mirell delta.

Jessica och Ole var först ut och slutade som BIR för korthåren. Mirell gick som junior och fick en fantastiskt kritik. Excellent med CK och bästa juniortik blev Mirells resultat. Loova gick som enda tik i bruksklass och belönades med excellent med CK och bästa brukshund. I bästa tik var fyra tikar med. När vi sprungit våra varv placerades Loova som tredje bästa tik. Mirell, å andra sidan, blev bästa tik med cert! Mirell blev sedan även BIR!

Sist på utställningen skulle dagens bästa hund utses. Det stod mellan juniorerna Ole och Mirell. Till slut hade Mirell dragit det längsta strået och stod som BIS.

Mirell med sin rosettskörd och handler Anders samt ägare Marie

Ett stort, stort grattis från oss stolta uppfödare. Vi hoppas på flera fina framgångar inom utställning och andra hundsportsgrenar. Det här är bara början!

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *