Valparna 1 vecka

Idag är det en vecka sedan Rumbas små såg dagens ljus. Rumba sköter dem exemplariskt och valparna växer ordentligt. De gör precis det som de ska göra i denna ålder, äter och sover. Hamnar de på fel sida av mamma när de vaknar och är hungriga är de snabba på att komma runt Rumba. De har även blivit så pass stora att de kan ta genvägen över mammas rygg när de ska över på andra sidan.

Det finns dock två problem i huset. Loova, som är dräktig, tycker att hon är en bättre mamma än Rumba och försöker ”stjäla” valparna. Om Rumba inte är hos valparna och grinden är öppen, typ vid mat, smiter Loova in till de små och börjar pyssla med dem. Rumba uppskattar det inte! Vi undviker naturligtvis att detta uppstår men ibland är Loova snabbare än mig. Det andra problemet heter Sisu. Sisu flydde så långt in i huset det gick när jag och Rumba kom hem med valparna. De var jätteäckliga! Nu är Sisu skendräktig för första gången i sitt liv och plötsligt vill även hon in till valparna. Igår när jag kom in med Rumba hade Sisu hoppat över grinden in till dem… Dessa småttingar kommer ha många som pysslar om dem när de blivit tillräckligt stora för att vara med i flocken.

Paltkoman får ett ansikte

Mysig sovstund

Matstund

Sova på mamma är bäst

1 Comment So Far

Elisabeth says:

Så fina!❤️Ser fram emot fler bilder!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *