De fyrbenta vännerna är inte kloka!

Ja, vad ska jag säga om dem…

I söndags hade vi besök av ett par valpspekulanter som åkte från Malmö till Vemdalen och passade på att besöka oss. Husse tog med sig Rumba, Sisu, Eida och Märtha till stugan för en ordentlig promenad innan de skulle komma. Vi andra blev hemma för att förbereda maten jag utlovat och hinna med en promenad innan. Gästerna kom innan husse kom hem. De hann hälsa ordentligt och även leka med Kiros, Loova och Yuffie då Yuffie kom med en kamptrasa som sedan alla tre drog i. När husse kom hem satt gästerna lyckligtvis i fåtöljerna för Eida flög upp i knäet på mannen och Rumba i fruns knä. Galenpannor… Det är väldigt roligt med besök… Hela flocken gillade besökarna rejält, ja även katten var fram och godkände dem. Under tiden vi åt gick hundarna och lade sig runt om i huset. När gästerna sedan skulle åka kom terv-familjen för att säga hej då. Det var väldigt kul att se dem komma i samlad tropp och bara de tre! Alla sju uppskattade verkligen besöket. Även jag och husse uppskattade det, mycket trevligt var det.

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *