Tyvärr inga valpar

Nej, det vill sig inte med kombinationen Loova och Kiros. Idag har vi kollat Loova med röntgen då ultraljudet vi gjorde sa eventuellt en valp. Då en enda valp kan orsaka bekymmer med valpningen ville vi verkligen vara säkra på om det var en eller ingen och tog en koll med röntgen. Svaret var tyvärr ingen alls…

Det är bara att bita i det sura äpplet och blicka framåt. Vi planerar att para Loova nästa gång hon löper, med vem återstår att se. Jag kan med bestämdhet säga att det inte blir Kiros. Om Loova löper som beräknat blir det då valpar i december hos oss.

Vi planerar även på att para Lizzie (Puckolinas Célil). När det blir beror lite på hur fröken tänker löpa. Enligt matte Jeanette kan Lizzie löpa i april och det blir lite för nära i tid då vi inte har någon hane utsedd än. Vi hoppas på att Lizzie skjuter något på sitt löp.

Systrarna Mirell och Lizzie

3 Comments

ulla-Brith Persson says:

Så trist ! Jag kommer nog aldrig att få någon Loova-valp


puckolinas says:

Vi satsar på nästa löp. ❤
Jag pasar på och tävlar Loova lite först. Eliten here we come!


Ingrid says:

Tråkigt! Hoppas på bättre lycka nästa gång!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *