Nu är vi någonting på spåret ?

Sisu är anmäld till högre spår 9 juni. Det är kanske hög tid att träna lite på momentet uppletande av spår då. Jag grundade det under förra spårsäsongen och idag lade husse ett spår där Sisu fick börja med att leta upp spåret. Min fantastiska flicka löste det helt korrekt! Hon stannade vid spåret, analyserade och valde rätt håll. Spåret i sig var inget problem och alla pinnar plockades in.

Rumba har haft stora problem med uppletandet av spår, eller rättare sagt riktningsbestämningen av spåret. Hon har rätt så konstant valt bakspår. Idag fick hon en övning med fyra uppletanden och vid sista försöket syntes det att hon verkligen tänkte efter innan hon valde håll. Det känns som om vi bokstavligen är något på spåret nu! Denna övning fortsätter vi med!

Loova fick även hon ett spår där hon började med att leta upp spåret. Loova ville ta bakspår när hon väl hittade spåret. Då var jag taskig och höll emot. Det tyckte Loova var väldigt märkligt men efter en bra stund satt hon ner nosen och vände på klacken. Sedan blev hon överlycklig när hon hittade första pinnen. Spåret i sig gick fantastiskt!

Märtha fick börja om i sin spårutbildning. Det gjorde hon kanonfint! Två spår fick hon.

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *