Valparna 1 vecka

Hela familjen sovandes

Idag har de små funnits med oss en hel vecka. Loova har pysslat om dem exemplariskt och de har som minst ökat 200 gram i vikt denna vecka. Sobelkillarna är både störst och minst. De går under namnen Lilleman och Storebror. Idag stod även kloklippning på schemat då de började riva mamma ordentligt.

Eida har under ett obevakat ögonblick smugit in i valprummet och lagt sig i valplådan. Sedan kom Loova och lade sig också och blängde på Eida. Inte lätt att vara skendräktig och tro att man själv har valpar också. Eida, Sisu och Märtha är i skendräktighetsfasen då alla fyra flickor löpte samtidigt. Både Eida och Sisu kan ta hand om valparna säger de. Märtha är mest förvirrad över sina känslor och hormoner, inte lätt att växa upp.

2 Comments

Åsa Rydahl says:

Sötchock!!!


Camilla says:

Wow, vilka små underverk!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *