Valp över bord!

Idag hände det! Första valpen tog sig över kanten på valplådan. Jag tog mig en mysstund med valparna när jag kom hem efter jobbet. Naturligtvis var även Loova med och myste. Valparna i lådan och Loova utanför. Några tyckte att morsan skulle komma i lådan till dem men Loova tyckte att det var nog att hon var utanför för hon var hungrig och ville ha middag. Småtrollen hade minsann redan fått mat. När jag lämnade valplådan följde Loova med och då hör vi en liten duns. Herr Ziczac kom knatande på golvet utanför valplådan som om inget hänt. Nu är det bara en tidsfråga innan fler tar sig över när de vill. Husse får höja kanten en bit så att vi inte har valpar i hela rummet. De får en liten yta utanför valplådan att tillgå.

Storebror och herr Ziczac

Annars stod det avmaskning på dagens schema. Ingen av valparna tyckte att Banminth smakade speciellt gott men det är så kletigt att när jag väl smetat av det i valparnas gom hamnar det där det ska. Som belöning fick de tvätt och en slurk mjölk av mamma. När jag sedan bäddade rent i valplådan utforskade de valprummet. Tiken var precis överallt minst två gånger. Det var en väldig fart på henne.

Den svarta kvartetten

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *