Återgå till ett normalt hundliv

Idag flyttade sista valpen som ska flytta denna omgång. Johanna, som ska vara fodervärd åt oss, kom redan i fredags och vi har haft en mycket trevlig helg. Det gjorde att bägge kvarvarande valparna lärde känna Helija som Johanna äger samt Amos som Johannas mamma äger innan lilla Caava, Puckolinas Yavanna, följde med hem till Örebro idag. Lycka till med vår flicka!

Johanna och Caava

Kvar hemma nu är korthårskillen. Han kommer att heta Naaki och blir min träningskompis. Han får helt enkelt hjälpa Kiros med uppgiften att hålla ordning på flickorna i flocken. Det ska bli väldigt spännande att ha ett korthår i huset.

Naaki på gårdagens skogspromenad. Det blåste och snöade, då var det skönt med täcke.

1 Comment So Far

Carro says:

Kul att ni valde att ha kvar en valp.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *