Måndagskondis

Några av våra hundar behöver röra på sig lite fortare än vad vi kan ge dem med promenader. Då får det bli cykel. Sedan tycker Sisu att det är mycket, mycket roligare att dra cykeln än springa bredvid. Då blir det nomesele och midjebälte på mig. Idag utmanade jag både mig och hundarna ordentligt. Sisu, Märtha och Rumba i dragselar medan Loova och Eida sprang lösa. Loova och Eida var fina harar till Märtha. Rumba sprang mer bakom cykeln än framför. Varför anstränga sig i onödan? De två lösa måste dock lära sig att se upp för cykeln och inte busa med de två som drar. På det hela taget var det en bra cykeltur för nu ligger de fem som sprang med väldigt nöjda här.

Naaki var också med till skogen men han fick inte springa med. Han fick istället ett spår som han löste galant. Det går nu verkligen framåt i Naakis spårutveckling. Även han ligger nöjd i soffan.

Paus halvvägs på cykelturen

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *