Vi firar uppflyttning!

Lizzie (P. Célil) har idag tävlat lägre klass sök tillsammans med sin matte Jeanette. Jag pratade med Jeanette efter söket. De hade hittat alla tre figuranter och fått betygen 8,5 samt 9. Fantastiskt jobb i 29-gradig värme. Många hundar hade jobbigt i värmen. Håll huvudet kallt och börja inte tänka på uppflyttningen sa jag till Jeanette.

Vi har under dagen haft besök av en som är intresserad av valp efter Lizzie så vi hade ett mycket bra samtal med den personen samtidigt som vi höll koll på SBK Tävling för att se om och när resultatet blev uppdaterat. Vi visste nog före Jeanette att det blev en uppflyttning. Vi enades om att det säger mycket om Lizzies arbetsvilja när hon presterar detta idag.

Stort grattis Jeanette och Lizzie! Vilket fantastiskt jobb ni gjort i värmen. En⁰ superprestation! Jag hoppas att ni firar ordentligt!

Prispallen i dagens sök

2 Comments

Valpspekulanten says:

Det var jätteroligt att få träffa er och känns verkligen som att ni uppfyller alla mina kriterier för en bra uppfödare! Och supergrattis till uppflytt både till er och till Lizzies matte! Vilken superhund! Håller tummarna för att det blir valpar så småningom och att vi får en liten superhund vi med 🙂


puckolinas says:


Så himla trevligt att träffa dig. Kul att träffa en tvillingsjäl. Nu hoppas vi på ett gäng med småtroll som gör sina ägare gråhåriga.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *