Debut i högre spår för Loova

Husse och Loova åkte tidigt imorse till Tierp för att starta i högre klass spår. Med följde även Rumba och Eida. Husse drog startnr 5 och sedan bar det av ut i skogen. Loova letade upp spåret snyggt och tog det åt rätt håll. De tre första pinnarna plockades ordentligt innan Loova gav sig av på fågeljakt. Hon jagar tyvärr fågel på luftvittring… Sedan var de hopplöst vilse och kom in på spår 4, tack och lov efter att det ekipaget passerat där, innan husse ringde tävlingsledaren och fick kontakt med sin vittringsläggare. Med hjälp av busvisslingar och skällande hundar lyckades husse hitta tillbaka till bilen. Då hade de gått 6,7 km. Tävlingen tog slut i skogen. Bättre lycka nästa gång!

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *