Födelsedag!

Gänget som idag fyller 1 år

Grattis till Loovas och Oles barn som idag fyller ett år. De har vuxit upp till fina unghundar. Jag hoppas att ni alla fått något gott av era hussar och mattar. Naaki har firat sin födelsedag med bus i snön och märgben. Grattis till Julle, Sauron, Naaki, Archie, Frank och Caava.

Nu när den magiska ettårsdagen inträffat står många spännande saker framför oss. Den viktiga påfyllning av vaccinationen är antagligen närmast i tid. Sedan följer ögonlysning, röntgen av höfter och armbågar samt MH. MH blir först när vi tinat fram våren 2021. I skrivande stund faller tung blötsnö här i Mora.

Julle (P. Beechbone)

Archie (P. Fangorn) och Frank (P. Radagast)

Sauron (P. Lindenroot)

Naaki (P. Birchseed)

Caava (P. Yavanna)

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *