Sisu gör det omöjliga!

Lydnadstävling på Falu BK var dagens utmaning för mig och Sisu. Med samling 11.30 var det skönt med sovmorgon som blev en timme längre tack vare omställningen till vintertid. Dock hann jag få panik när jag satte mig i bilen och bilens klocka sa 10.54. För van med klockor som ställer om sig själv tydligen… Vi kom i god tid till Falun och vår samling blev framskjuten 30 minuter då det hade strulat till sig i klass 2 som kördes först. Pga samma strul blev det även domarbyte för klass 1. Inget problem med det, huvudsaken att det står en domare på plan.

Jag och Sisu fick sista startnumret. Efter halva klassen tog jag ut henne för att landa den osäkrade handgranaten. Uppvärmningen bestod av uppletande och mycket fotgående. Jag tror att det var en mycket god idé med uppletande för då fick Sisu pysa ur sig mycket energi samtidigt som hjärnan fick lite jobb.

Innan det var vår tur sa min klubbkompis Nice att det var upp till mig och Sisu att försvara klubbens heder då det gått lite sisådär för resten från Mora. Mitt mål var att få betyg i alla moment och hålla fyra tassar på marken på Sisu. Känslan på fotgåendet var magiskt till vi krockade i en vänster sväng. Jag svor inombords för att jag inte gjorde som jag brukade. Planen var härligt plaskig efter en vecka med snö och regn. Vid läggande under gång visste jag inte om Sisu var med men jag kommenderade ändå och visst låg hon där när jag vände mig om. Vi hade en bra känsla genom hela programmet. När vi väntar på prisutdelningen säger Nice ”du vet väl att du har 10 på fria följet”. Nej, det visste jag inte och det kan inte vara möjligt! Jo, det var visst möjligt! Sisu hade gjort det omöjliga. Totalt 295 poäng, ett 1:a pris och en första placering blev dagens resultat. Världens bästa Sisu! ❤

Dagens betyg, jag är mållös…

Prispallen

No Comments Yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *