Ändrade planer

Vi har fått ändra valet av hane till Lizzie. Tyvärr råkade den tilltänkte hanen skada ryggen och pga det kan han inte para vilket tvingade oss till att hastigt och lustigt byta hane. Efter många funderingar och vridande fram och tillbaka har valet fallit ännu en gång på en korthårshane som vi vet bär på långhårsgen.

Den utvalde heter KORAD Vilda-Meduza North Of The Galaxy – Winston.
En herre där vi väl känner till hundarna på hans pappas sida och där hundarna på hans mammas sida är väldokumenterade och bra hundar. Vi tror mycket på denna kombination även om inavelsgraden blir lite väl hög i våra ögon, 3,1%. Det kommer att bli både kort- och långhåriga valpar i den här kombinationen.

Winston

1 Comment So Far

Yvonne E says:

Tråkigt när det inte blir som planerat, men ni verkar ju ha hittat en annan intressant gosse.
Lycka till!✊✊


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *