Dagens äventyr för små valpar

Idag var en dag med många händelser i valparnas liv. Först blev det kloklippning för första gången. Jag har krälat runt på knäna runt valplådan och klippt 9×18 klor (jag orkade inte räkna ut svaret) på icke samarbetsvilliga små. Trots att de var trötta och mätta kravlade de iväg när jag började klippa. Det tog en stund men jag lyckades klippa alla till sist.

Söta, mätta och trötta valpar

På kvällen blev det avmaskning. För att veta vilka som fått avmaskningsmedel hamnade de valpar som var klara på en fäll på golvet. Naturligtvis blev inte valparna kvar där vi satte ner dem. De kröp omkring och undersökte omgivningen. Inte ett ljud från dem när de hamnade på golvet. Det brukar bli något då golvet är så mycket kallare än fällen. Nu vilar familjen ut i valplådan efter äventyret.

Somnade visst mitt i maten
Pilutta dig

3 Comments

Jessica says:

Hej! Våran familj är intresserade av att skaffa en ny liten familjemedlem igen ,efter våran älskade collie Bobbo som gick bort 2008.Nu är vi redo igen och våran snart 10 åriga son vill ha hund och just collie är favoritstrasen! Är era valpar tingade ? Mvh Jessica med familjen


puckolinas says:

Ja, de är tingade allihopa.


Jessica says:

Hej ! Okej Tack för svaret och vad synd !
Mvh Jessica


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *