Kiros är på kollo

Jag skjutsade Kiros (P. Kiros) till mina föräldrar, som tillbringar sommaren i sin fäbodstuga, i söndags. Kiros får bo en vecka hos dem. Han trivs alldeles utmärkt med dem, ute hela dagarna om vädret tillåter och all uppmärksamhet från mina föräldrar. Anledningen till att han fick åka på kollo är att Naaki (P. Birchseed) har en tik här hemma som han ska para. Jag tyckte inte att Kiros behövde utsättas för den stressen när det är så varmt och killen fyllt 12 år. Kiros har det mycket bättre hos mina föräldrar. Han har hittills hjälpt till att förbereda inför dagens fäbodkväll med musikunderhållning som grannen till mina föräldrar ordnar. Jag har inte fått höra om han även var med under kvällen. Som ni ser på bilden nedan jobbade Kiros hårt med förberedelserna. Hästarna i hagen funderade på vad det var för hög som sov i gräset.

No Comments Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *