Juni 2018

Puckolinas Miriel – Mirell
Född: 2017-03-11
Ögon: ua som valp och vuxen
HD: A ED: ua
Ägare: Marie Edlund-Thunberg, kennel Brancirs

Miriel var den valp matte hade sparat om det var aktuellt att behålla någon valp hemma. Nu har vi med varm hand lämnat över henne till Marie och jag vet att de kommer att få ett roligt liv tillsammans. Miriel var valpen som var vaken när de övriga valparna sov och hittade på egna hyss. Metallapporten släpade hon runt på tidigt i livet även när hon inte kunde lyfta den ordentligt. I full fart och med massor av attityd tar hon sig an livet. Miriel är söt som socker med minst två rävar bakom varje öra. Då hennes matte har tagit två kullar tidigare hoppas vi att även Miriel kommer att hålla måttet för avel när hon blivit tillräckligt gammal.

Mirell tränar spår, sök och lydnad tillsammans med sin matte. De har även deltagit i en rallylydnadstävling för att få tävlingserfarenhet. Under collie-SM 2017 debuterade de på tävlingsplanen i både appellspår och lydnadens startklass. I 35 gradig värme kämpade de på väl.

Då Mirell ser bra ut har hennes matte besökt några utställningar med lysande resultat. Mirell har belönats med excellent med CK och har även tilldelats ett cert.

Med ett glatt flin på läpparna

Med ett glatt flin på läpparna