E: KORAD Spinoys Midas
U: KORAD LPI LPII LD1 Turbulens Rumba

Efter 21 år med tervueren i huset ansåg vi att vi har en tik som håller måttet för att låta henne få en kull valpar. Rumba har tidigare en kull på kennel Turbulens och vi var nöjda med det vi såg i den kullen. Att hitta en lämplig hane är aldrig lätt men vi bägge fastnade för Spinoys Midas när vi letat runt. Lyckan var stor när Midas ägare ställde sig positiv till att låta Midas para Rumba.

Kullen föddes 7 juni efter lite dramatik. Rumba började valpningen men inget hände. Det blev först en tur till veterinären i Mora där det konstaterades att en valp lagt sig på tvären och blockerade vägen ut. Fortsatt färd till Falu djursjukhus och där visade det sig att resan skakat valpen på rätt köl för den var precis född när bilen stannade utanför djursjukhuset. Valp nr två, som pressat på, föddes i receptionen. Allt gick bra. Valparna och Rumba har mått bra under hela tiden.

Två hanar och tre tikar består kullen av. Det är ett härligt gäng med mycket kamplust, en fin socialitet och rejält med skinn på näsan. En fantastisk trygghet har de också. Det ska bli väldigt spännande att följa detta gäng under deras liv.

NamnÖgonHDEDMentalitetArbeteUtställningÖvrigt
P. Mick Af Rumba   MH 190921   
P. Mio Af Rumba   MH 190921   
P. Maya Af Rumba   MH 190921   
P. Märtha Af Rumba A1MH 190921   
P. Minna Af Rumba B
0
   Exporterad till Finland, länk till Koiranet