Påskhelg, födelsedag och en ny gäst

Mycket har hänt under en veckas tid. Vi åkte på skärtorsdagen till våra vänner i Örebro och hade en helt ljuvlig påskhelg med sol, god mat, skratt och fantastiskt umgänge. Som mest hade vi elva hundar i lägenheten och det är skönt att de kommer överens så bra. Ungpojkarna Naaki och Grim hade ett par spännartillfällen men när vi talade allvar med dem slutade de.

På långfredagen fyllde Sisu sex år. Tidigare i april hade vi köpt en present till henne. Ett nytt koppel i matchande färg till hennes lila sele från E.T naturatelje. Tyvärr fick jag hjärnsläpp och beställde ett för kort koppel. Jag beställde 180cm men skulle ha haft 220… Sedan blev det två leksaker också.

Annandag påsk åkte vi hem tidigt. Vi skulle hämta upp Mixi (P. Maya af Rumba) som ska bo hos oss medan hennes familj är utomlands. De bor så pass nära oss att jag, Märtha, Sisu, Naaki och Mixi gick hem. Husse tog bilen med Mixis saker. Mixi har anpassat sig bra till livet i flock istället för att vara ensam hund. Det är lite konstigt på promenaderna med många koppel att trassla in sig i, så är det alltid med ovana flockhundar. Det är roligt att se både likheter och skillnader mellan kullsystrarna.

Mixi, Märtha och Rumba

No Comments Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *