Puckolinas Birchseed – Naaki
Född: 2019-10-20:
Ögon: ua som valp
HD: A
ED: ua
Ägare: Åsa Haglund

Liten Naaki

Den enda korthåriga valpen i kullen och det kändes tidigt att det var lite extra viktigt att hitta ett riktigt bra hem till honom där han både kommer ut på tävlingsbanan och är tillgänglig för avel om allt blir bra. Det slutade med att han fick stanna hos oss. Naaki har varit en riktig charmör redan från början. Moppen skulle kampas med från tidig ålder, även om han var i ett annat rum kom han rusande när han hörde att det var dags för moppen.

Naaki kommer att efterträda Kiros som hanen i vår flock och förhoppningen är att Kiros lär honom hur man hanterar löptikar på ett vettigt sätt. Han kommer att bli Åsas tävlingshund och planen är bruksspår och lydnad. Sedan kommer Jessica som äger pappa Ole låna med sig Naaki på utställningar utanför Sverige. Sverige får vi ta hand om själv säger hon.

2021-04-25 var Naaki till Uppsala på en exteriörbeskrivning. Bo Wiberg var domaren som tittade, mätte och beskrev honom. Godkänd utan problem blev han.

Naaki gjorde sitt MH 2021-05-08 på Mora BK. En social, lekfull kille som har skärpa att ta till när det behövs men avreagerar bra när han undersökt det som skrämt honom och helt skottfast är den korta sammanfattningen av MH’t.

Naakis MH