12 maj föddes ett gäng valpar hos oss, hela nio stycken!
Det blev tre trefärgade hanar (en långhårig och två korthåriga), en långhårig sobeltik och fem trefärgade tikar (två långhåriga och tre korthåriga)

KORAD SÖKHI Puckolinas Célil


Lizzie

Lizzie under sökträning

KORAD Vilda-Meduza North Of The Galaxy

Winston

Winston

Lizzie är en härlig, energisk tik som älskar att träna sök. Hon är även en duktig spårhund men hennes matte är mer intresserad av sök än spår. Lizzie är född i en kull med fyra valpar, alla fyra är friröntgade både på höfter (två A och två B) och armbågar. Hela kullen är också ua på ögonen både som valpar och vuxna.

Winston är en korthårshane som bär på långhårsgen då hans pappa var en långhårig collie. Vi har länge tittat på hundarna på Winstons mammas sida och önskat att vi haft möjlighet att få in dem på vår linje och nu tar vi chansen. Winston har A på höfterna och ua på armbågarna samt måttlig crd på ögonen som valp. Winstons matte skriver så här om sin hund ”Winston är en hund som är lätt att tycka om. Han har massor av leklust och han älskar att kampa. Han är så vänlig och fredlig mot andra hundar, valpar, människor och barn. Han är trygg, cool, snäll och samtidigt väldigt snabb och busig. Winston kan gå från 0 till 100 på en microsekund och har en tydlig av och påknapp. Han är rolig och vi skrattar mycket åt hans upptåg. Dessutom är han en riktig gostroll som alltid har tid för mys och närhet. Winston är en fin träningskompis, mitt sällskap på ridturer, vår gårdshund och får hänga med oss på allt möjligt. Vi är så glada och tacksamma för denna fantastiska individ!”

Inavelsgraden i denna kombination blir 3,1%. Vi förväntar oss med denna kull få sociala, trygga och glada valpar som ställer upp på allt ägarna vill göra med sin hund. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig!

Nyfikenhet/orädslaSocialitetLekJaktSkott
Winston109119120119112
Lizzie11096108100110
Kull109,5107,5114109,5111

Vi förbehåller oss rätten till fri prövning av valpspekulanter