Här kommer en liten kort presentation av våra hundar som vi delar vårt hem med. För mer utförlig information om dem får du om du går in på deras respektive sida under menyn Hundar.

Tifa

Tifa (Springmist’s Fiddle-Faddler) är vår första collie från kennel Springmist i Örebro. Hon föddes 2004 och tränas/tävlas av matte Åsa. Tifa tränar lydnad och spår samt är en utmärkt valpfostrare. Tifa har fått en kull 2009. Den kullen kan du läsa om under Kullar i menyn.

 

 

 

 

Yuffie

 

Yuffie (Springmist’s Spooky Wild Thing) kommer även hon från kennel Springmist i Örebro. Yuffie är hunden som vi väntade länge på att få, men hon lever verkligen upp till talesättet ”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”. Yuffie är född 2007 och är husse Kents hund. De tränar/tävlar lydnad och spår.

 

 

Kiros

 

Kiros (Puckolinas Kiros) föddes 2009 här hos oss och Tifa är alltså hans mamma. Kiros blev kvar hos oss trots att vi sagt att vi bara skulle ha tikar. Så kan det gå ibland när en liten valp stjäl en hjärta… Kiros tränar tillsammans med matte Åsa och det tränas både lydnad och spår. Tävling blir det när vi är redo för det.

 

 

 

Rumba 3,5 månader

Yrvädret Rumba (Turbulens Rumba) är född 2011 och fyllde ett tomrum i vår flock. Rumba kommer från kennel Turbulens i Östersund och vi kunde inte motstå henne när Kent hade hittat till kennels sida och fått syn på henne. Rumba är husse Kents hund och vad det blir i framtiden av henne får vi se. De tränar i alla fall lydnad och spår även de.