Sisu – vintern 2018

Korad SPHII SPHI LD startklass Turbulens Sisu
Född: 2016-04-15
HD: A
ED: ua
Uppfödare: kennel Turbulens

Sisu är dotter till vår Rumba och när det stod klart att Rumba skulle paras med en mycket intressant hane kunde vi inte motstå frestelsen att köpa en tikvalp ur kombinationen. Resultatet blev Sisu som stal vårt hjärta redan som liten 2,5 veckors valp när vi besökte valparna första gången. Med nyfikenhet, attityd och skinn på nosen tar hon sig an livet. En rejäl portion kamplust är också med i bagaget.

2017 har verkligen varit Sisus år på tävlingsbanorna. Vi har startat fyra gånger i lydnadens startklass och vid tre av de gångerna har Sisu fått uppflyttningspoäng. Det resulterade i titeln LD startklass. Även appellen har avverkats och Sisu är numera uppflyttad till lägre klass.

2018 har varit ett relativt lugnt år i Sisus tävlingsliv. Tränat har vi gjort men på tävlingsbanorna har vi bara varit en gång. 12 augusti åkte vi till Filipstad för att starta för första gången i lägre klass spår. I ösregn… Sisu levererade i spåret och skötte sin del av jobbet på planen vilket resulterade i uppflyttning till högre klass spår.

Sisu gick sitt MH 7 juli 2017 i Ånge tillsammans med fyra kullsyskon.

Film från Sisus MT

Sisu 10 veckor
Sisu – 10 veckor