Liten börjar bli stor

image

Dagens jubilar

Vår lilla maskot blir idag 6 månader. Grattis flygande ekorren! Dagen har hon firat med en biltur från stugan och hem. Sedan har hon sovit hemma medan jag och hundarna varit till Borlänge. Lagom till hon var väl utvilad stoppade jag in henne i buren igen för att återvända till stugan. Det var inte populärt men värt besväret. I stugan är det spännande med flugor och möss. Till middag fick hon gädda och det är riktigt smaskigt. Nu avrundas kvällen bredvid den varma kaminen.

Farah är en go katt. Om hon vet att hon är en katt tål att diskuteras. Besökshundar bekymrar henne inte och är en hund för hårdhänt nyper hon den i  örat. Hon kan ligga raklång på golvet helt trygg bland våra hundar. Valpen är lite dryg för hon envisas med att hoppa jämfota på Farah. Samtidigt är valpen en bra lekkompis. Går ut gör man på baksidan, Farah har inget intresse för ytterdörren. Hon är väldigt snäll att hantera. Trots att jag tittar på tänderna ibland tolererar hon det. Sover gör hon tätt tryckt intill mig. Jag har bara rullat över henne en gång samtidigt som Yuffie lade sig på henne. Det var ingen glad katt jag grävde fram men flytta på sig finns inte i hennes plan.

Det har varit tre spännande månader sedan Farah flyttade in. Namnet gör hon skäl för. Mer än en gång har hon kommit hoppande på tre ben efter ett missbedömt hopp. Nu funderar jag på om jag ska se hur en kattutställning fungerar. Vi får se i framtiden.

1 Comment So Far

Tina och Kim says:

Katter är mysiga. Fråga Kim om detta,, eller mig. De har en personlighet som få andra


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *