Sele och midjebälte

Det är det som gäller just nu när Kiros ska gå ut. Han har väldigt bråttom hem när han kommer tillräckligt nära hemmet igen. Det är ingen idé att bråka om den saken utan jag håller emot med min kroppsvikt med hjälp av midjebältet istället. Det är ett övergående problem, om 1,5 vecka är allt som vanligt igen. Huset har varit delat sedan i fredags och det fungerar bra. På nätterna sover jag och Kiros i sovrummet bakom grind och kompostgaller. Resten av familjen sover i gäst/valp-rummet som äntligen är färdigt.

Rumba är sååå snygg enligt Kiros och lilla Rumba förstår ingenting utan tycker att de kan leka som vanligt. Hon retas ganska bra tycker jag och Kiros svarar med gnäll och tjut.

Igår kväll tränade vi inomhus. Vi hade ingen lust att gå ut i -14 och frysa om fingrarna utan passade på att träna inne. Yuffie och husse har börjat träna kryp. Skynda långsamt gäller och Yuffie börjar, efter ett par träningspass, att förstå vilken teknik som ger utdelning. Yuffie blir bara ivrig när det gäller träning och då kommer grodhoppen direkt.

Tifa fick träna på att kliva upp på en liten hink som jag ska använda till bakdelskontrollsträning. Fröken vet inte alltid var hon har bakdelen…

Rumba och Kiros fick bägge två positionsträning. Nej, inte samtidigt… Jag är väldigt nöjd med att Kiros kunde fokusera helt på mig trots att Rumba satt instängd två meter bort. Kiros och jag jobbar på vänster halt från halt. Liiite svårt tycker Kiros som ännu inte har räknat ut hur han ska flytta baktassarna och bakdel för att inte komma för långt fram men ändå kliva upp och flytta bakdelen. Rumba och husse jobbar även de på positionen men här gäller det att få en rak Rumba. Bakdelen åker gärna in bakom husses ben men det har blivit väldigt mycket bättre på ett par veckor.

No Comments Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *