Uppfostran har börjat

Yuffie har ibland lite problem att hitta en skön liggställning när valparna i magen stökar omkring. Igår var inget undantag. Det verkar vara normalt förekommande på förmiddagarna.

Husse och Yuffie hade varit i soffan när valparna satte igång. Yuffie började som normalt att försöka hitta en lämplig ställning. Hon provade i alla hörn på soffan innan hon tog golvet en stund för att sedan återkomma till soffan. Igår blev det inte bra hur än Yuffie for omkring. Det slutade med att Yuffie lade sig i soffan på magen och morrade. Ingen annan hund var i närheten av vardagsrummet ens. Det enda hon kunde morra åt var sina ofödda valpar.

Uppfostran har alltså redan börjat men jag vet inte hur effektiv den är i det här stadiet. 😀 Det hjälpte i alla fall inte igår för Yuffie fick vara olycklig på dem en lång stund innan de lugnade ner sig igen och hon kunde hitta en skön ställning.

Här ligger Yuffie skönt

2 Comments

Carro says:

Jag förutsätter att du och Kent läser lydnads och bruks reglerna för Yuffies mage så att valparna redan kan allt när de föds=) Det ska bli kul att se vad det kommer att bli av de små


puckolinas says:

Nja, vi tänkte att du skulle sitta här och läsa för dem alla böcker om lydnads- och bruksträning vi har från det att de har fötts. Du kan börja med vårt bibel… Det tar nog ett antal veckor.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *