Jobbigt på friarstråt

Trött Kiros i söndags

Det är jobbigt att ha löptik i huset säger Kiros. Jag har knappt tid att äta, tur att det är färskfoder som jag kan kasta i mig fort medan jag håller koll på Rumba över skålkanten. Sover gör jag bara på nätterna när jag vet att hon är tryggt inlåst tillsammans med husse och Yuffie.

Bilden är tagen i söndags när vi åkte hem från sommarstugan. Kiros varierade mellan att gnälla, skälla och blunda en stund. Snacka om att det är mycket känslor i omlopp alltså… Frustrationen sprutar ur öronen emellanåt. Vi skrattade åt honom när han pallade upp sig mot kylväskan för att kunna sitta och sova en stund. Lägga sig ner hade han inte tid med alls.

Han är duktig ändå. På nätterna är det tyst och vi sover gott även om han ligger tryckt mot grinden i sovrummet. Det låter en hel massa under vår vakna tid men det tar vi. Jag och Kiros sover i sovrummet medan husse och flickorna får ta soffan i vardagsrummet. Nästa vecka är det över för denna gång och vi får se när Tifa och Yuffie tänker börja löpa. Svårt att säga om de håller sin normala rytm eller om de blir inspirerade av Rumba.

3 Comments

Carro says:

Oj vad han kommer att sova när hon har löpt klart


puckolinas says:

Det blev just värre för stackaren… Yuffie och Tifa har också börjat löpa denna vecka med två dagars mellanrum. Det blir ca 1,5 vecka mellan höglöpsperioderna. Skönt ändå att flickorna synkar löpperioderna.


Tina says:

Hejoch hå. Kim har full förståelse för hur Kiros har det. Det löps fortfarande i byn och katterna har en jobbig tid


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *