Lydnadsprov och höglöp

Det var ingen bra kombination kan jag säga. Trots att Rumba var hemma hade Kiros tankarna på annat håll eller rättare sagt, koncentrationen orkade inte hållas uppe särskilt länge. Jag såg i torsdags att Kiros började bevaka Rumba. Där Rumba fanns såg även Kiros till att vara. Natten till fredag delade vi på dem och fredag morgon delades huset av med kompostgaller.

image

Vy torsdag eftermiddag

Det var uppladdningen inför lydnaden på fredag kväll. Det blir inte mycket till vila för Kiros under höglöpet och han lyckades sova ett par timmar på eftermiddagen. Jag märkte redan vid platsliggningen att han var disträ. Dubbelkommando direkt vid nedläggningen blev det. Jag visste förutsättningarna och på det hela skötte sig Kiros bra med tanke på omständigheterna. Läggande under gång nollade vi och det är vårt svagaste moment normalt sett också. Linförigheten fick vi 6,5 på, långt ifrån söndagens 9:a. Nya tag vid ett annat tillfälle. Nu blir det ingenting innan Rumba slutat löpa.

image

Husse och Yuffie hade heller ingen bra kväll. Yuffie är värmekänslig och det var tryckande varmt trots mulet igår kväll. Både rutan och apporteringen nollades men på övriga moment var det bra betyg.

Idag blir det takläggning och i kväll grillning i goda vänners lag.

1 Comment So Far

Carro says:

Ni var duktiga alla fyra som fick så höga poäng på momenten som fungerade


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *