Finfrämmande

Eiko på kontoret

Idag har vi fått finfrämmande i flocken. Tifas dotter Eiko är här på besök då hennes matte och husse skulle åka till Östersund på begravning. Pensionat Puckolinas är som sagt öppet för våra valpköpare och idag fick vi äran att låna lilla fröken. Hon kom vid 10-tiden och fick börja med att jobba med oss. Jag, Tifa och Yuffie hämtade Eiko utanför entrén, sedan fick hon hälsa på Kiros och Rumba uppe på kontoret.

Eiko kände sig lite tryckt då Yuffie hälsade direkt genom en välplacerad mun över Eikos nacke och muttrade ett par väl valda ord. Sedan fick jag påminna fröken om att det räcker att säga till Rumba en gång att man inte vill leka. Trakasserier fungerar inte i vår flock. Efter en tur i skogen där Eiko fick umgås lös med Yuffie och sedan även med Rumba fann sig fröken mycket väl i flocken. Rumba och Eiko fann varandra fullständigt och det blev en rolig lekstund i skogen. Det blev en hel del springande och jag kan säga som så att det inte var Rumba som slutade springa först.

Nu på kvällen är det en nöjd flock på fem hundar som ligger runt oss. Eiko har hjälpt oss att sätta upp två stänger till draperier in till sovrummen. Tydligen behöver husse renovera mer hemma för hon blev lite upprörd när Kent började väsnas. Efter det blev det dammsugning och Eiko hjälpte till att mörda dammsugarmunstycket. Helt klart har hon gått i Yuffies skola…

4 Comments

Marie Louise says:

Å jag som trodde vi var fin främjandet.


puckolinas says:

Det kan ni ju först bli imorgon.


carro says:

Jag måste bara skriva att det är en lyx att ha uppfödare som ställer upp så mycket som ni gör för era valpköpare


Åsa says:

Och vi tycker att det är lyx att få rå om våra små ibland.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *