Reparatörsbesök

Jobbar hemifrån idag för vi skulle få besök av en reparatör som skulle byta stötdämparna i vår tvättmaskin. Vi har ett monster till tvättmaskin som tar mängder med tvätt och kan centrifugera 1600 varv/min. Det ledde till att vi lastade lite för tungt vid en tvätt och då blev det felbelastat vilket orsakade problem med stötdämpningen. Vi har fått sitta på tvättmaskinen när vi centrifugerat i högre hastigheter än 800. Idag är det fixat igen och jag provkör maskinen med handdukar i skrivande stund med centrifugeringen på 1600. Det låter som ett mindre flygplan håller på att lyfta i badrummet men tvättmaskinen står still.

Vid tiotiden började Rumba bli rastlös och jag gick ut med dem en snabbsväng. För ovanlighetens skull lät jag Rumba springa lös på åkrarna bortanför oss. Hon har tidigare i veckan fått gå kopplad medan de andra varit lösa och springbehovet hade växt sig stort. Hon fick i alla fall utlopp för lite av springet men skulle behöva mer. Kiros ville också vara med och springa men jag tyckte att det räckte med en hund lös med tanke på hur mycket folk som rör sig här omkring. Får se om det blir en tur till skogen när husse slutat jobba. Jag misstänker att alla hundar har lust att busa runt i snön lite.

Min timing var bra i alla fall för när vi hade ca 100m hem kör bilen med reparatören förbi mig. Medan han plockade fram sina verktyg förpassade jag in hundarna bakom kompostgaller. Annars hade reparatören inte fått jobba i fred.

3 Comments

Carro says:

Vilken lyx med en reparatör som faktiskt dyker upp…


puckolinas says:

Kom aldrig er reparatör? Stackars er…


Carro says:

Nej, ska nog ta och ringa någon annan imorgon. Blir lite dyrt att värma huset och vattnet med el


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *