Hundmatsleverans

Det är så himla skönt att det finns hundmat på trappen när vi kommer hem ibland. Nu är det inte så att någon snäll person sköter vår inhandling medan vi jobbar utan vi beställer numera hundmat från Animail och då levereras det med Posten. Det är mig veterligen det enda företaget som säljer veterinärfoder på nätet. Det är lite bökigt att hinna åka till veterinären och köpa det foder som Tifa äter numera under en arbetsdag. Antingen har de lunchstängt eller så hinner jag inte efter jobbet innan de stänger. Priset är det ingen skillnad på och fraktfritt blir det när jag beställer för minst 500:-. Tifas foder kostar över 800. Det är dock samma pris hos vår veterinär. Att Animail har ett stort utbud av foder och lite annat smått och gott gör inte saken sämre.

2 Comments

Carro says:

Tycker också att det är väldigt smidigt att handla där. Enda nackdelen är att en av brevbärarna ser ut som om den tänker mörda mig om jag är hemma när den måste bära kartongerna från bilen och gå ca 5 steg


puckolinas says:

Här kör tydligen ett åkeri ut paketen. En förare från Liljedals åkeri hade frågat Kent i fredags om han såg att han fick hundmat i torsdags. Tydligen är Kent välkänd.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *