Vi lever

Vi lever och mår bra även om förra veckan blev mer än lovligt snurrig. Nyopererad Tifa fanns inte med i planeringen när vi förberedde oss för höglöp på Rumba. Ja, ja, det som inte dödar en härdar en… Jag måste dock erkänna att vid ett par tillfällen förra veckan var hundarna billiga och jag var väldigt less på dem. Då blev pojkarna förvisade in i var sitt sovrum vilket i alla fall får Kiros att sluta vanka och pipa. Jag passade då på att vila mitt onda huvud på soffan med ett getöga på Tifa som inte fick äta upp sina stygn.

Stygnen plockades ut ur Tifa i måndags. Jag hade misstänkt att hon var ihoptråcklad på något vis och det visade sig att min teori var korrekt. Tre synliga stygn var alldeles för lite för såret som var över en decimeter långt. Det var tre knutar på tråden och sedan hade veterinären tråcklat. Tifa hadeläkt väldigt bra, bara lite irritation runt ett stygn fanns det. Det tog dock lite tid för sköterskan att få ordning på vilka trådar hon skulle dra i för att få ut hela tråden. Tifa låg så snällt med magen i vädret hela tiden. Hoppade upp frivilligt på bordet gjorde hon också, tokfia. Det gick i alla fall att sova sedan en större munkorg inhandlats. Tifa räknade aldrig ut att det gick att dricka vatten trots munkorg så när hundarna var ensamma hemma fick hon ha tratten på sig istället.

Lexus skötte höglöpet bra. Jag tror att han ganska fort accepterade att det var Kiros flickor. Lexus valde att lägga sig i hallen vid ytterdörren och sova. Kiros var i vanlig ordning upprörd över att inte få denna gång heller. Han var antagligen mer gnällig än normalt pga Lexus. Nattetid fick de sova i var sitt sovrum. Jag ville inte orsaka något slagsmål genom att tränga in dem för trångt.

Någon träning har det av förklarliga skäl inte blivit under höglöpet. De dagar jag tänkte träna har mitt humör sagt att det inte skulle tränas något. Jag försöker att bli en klokare människa och enbart träna när jag är på bra humör. Det är så himla lätt att förstöra något annars.

2013-07-29 13.02.59

5 Comments

Tina och Kim says:

Ja jag började fundera om ni hade utvandrat. Det har varit för lite uppdatering av bloggen. 🙂


puckolinas says:

Förlåt…
Ibland springer livet bara fortare än vad jag orkar med. Förhoppningsvis blir det normalt nu igen.


Yvonne E says:

Jag började också fundera, men förstår att det inte funnits mycket tid för datorn. 😉


Carro says:

Snygg hemsidan har blivit. Tack för besöket på dårhuset och att ni tar hand om Lexus


puckolinas says:

Tack!
Jag har mer jobb med hemsidan innan det är klart men det får ta den tid det tar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *